BRODERIKIT

Enligt min åsikt är både konst och hantverk mest värdefull när det kan avnjutas och delas med andra. Ännu mer, när någon kan vara en del av processen och skapa sig egna erfarenheter av att skapa. Så jag är väldigt glad att ha hittat ett sätt att dela med mig av min inspiration och mönsterskatt med dig.

I form av broderikit kan du skapa egna alster. De finns i form av kuddar, necessärer och väskor.

Varje broderikit innehåller:

  • tyg
  • garn
  • instruktioner
  • mönsterdiagram

I vissa modeller ingår även silkespapper och kalkerpapper för att lätt kunna översätta mönstret till tyget om det ej är tryckt direkt på tyget.
Till necessärerna och påsar igår även fodertyg och dragkedja eller dragsko till montering, beroende på produkt.

Många av dem är baserade på mitt signaturstygn korsstygn, men det finns många fler
tekniker att välja mellan. Och det finns till och med en Art Collection med begränsade utgåvor och unik garanti.

Dessa broderikit är för alla er som vill brodera och skapa med lite vägledning.
Klicka bara på registret till vänster för att välja din favoritkategori och mönster, så vidarebefordras du till webbutik för att slutföra försäljningen. Kanske är du också intresserad av ännu fler mönster eller läsning om broderi eller present till din vän? Allt detta kan du också hitta i webbutiken.

Rolig surfning och lycka till med din skattjakt.

P.S: Alla produkter kan också köpas som färdiga modeller. Är du intresserad, skicka ett mail så berättar jag mer om leveranstid och prisuppgift. Alla modeller som produceras som en färdig produkt är handbroderade.

Uttryck med nål och tråd

259.00kr

Uttryck med nål och tråd är en handbok i fritt broderi. Detta är Renée Rudebrant andra bok inom broderi. Med den vill hon förmedla grundläggande kunskap om stygnens karaktär. Genom boken lär du känna redskapen, materialen, applikationstekniker och hur man kan skapa spännande bottentyger för broderi. Framförallt kommer du att inspireras in i skiss- och broderiövningar för att skapa kompositioner med nål och tråd. Boken är en handbok för dig som vill utvecklas inom fritt broderi och vill gå vidare och skapa nya berättelser, lära dig mer om broderitekniker och låta nålen och tråden ta dig med på nya broderiäventyr.

Necessär N 2:8

295.00kr

Broderas med moulinégarn och pärlgarn 8. Broderistygn är stjälkstygn, förstygn och kedjestygn. Broderisatsen innehåller naturvitt bomullstyg, foder och dragkedja, mönsterbeskrivning och mönsterblad. Storlek efter montering 12 x 12 cm.

Grafiska korsstygn

295.00kr

Här är boken för dig som gillar korsstygn!
I boken har Renée Rudebrant samlat 30 av sina formgivna broderimönster i korsstygn i form av kuddar, necessärer och påsar att brodera själv. Boken visar på nyskapande och inspirerande mönster. Till alla produkter finns en beskrivning hur de monteras. Boken är spiralbunden och texten i boken är både på svenska och engelska.

Presentkort

100.00kr500.00kr

Svårt att välja? Köp ett presentkort och ge bort till din vän.

F 1:2 Nålbrev

160.00kr

Nålbrevet broderas med 1 tråd pärlgarn. Broderistygn är korsstygn. Broderikitet innehåller räknelinne 10,5 tr/cm, svart bomullstyg som foder, tyg för nålarna, mönsterblad och monteringsbeskrivning. Storlek efter montering är 10 x 10 cm.

Påse P 1:5

325.00kr

Broderas med två trådar ullgarn svart och rött. Broderistygn är korsstygn. Broderisatsen innehåller räknelinne 10,5 tr/cm. Svart linnetyg till botten, foder, band till dragsnöret 2 st. 60 cm, mönsterbeskrivning och mönsterblad. Storlek efter montering är 22 x 30 cm.

Kudde 1:7

895.00kr

Kudden broderas med 2 trådar yllegarn. Broderistygn är korsstygn. Broderisatsen innehåller räknelinne 10,5 tr/cm, svart linnetyg till baksidan, mönsterbeskrivning och mönsterblad. Storlek efter montering är 30 x 60 cm. Innerkudde ingår ej.

Påse P 1:3

325.00kr

Broderas med två trådar svart bomullsgarn16/2. Broderistygn är korsstygn. Broderisatsen innehåller räknelinne 10,5 tr/cm, foder, band till dragsnöret 2 st. 60 cm, mönsterbeskrivning och mönsterblad. Storlek efter montering är 23 x 30 cm.

Kudde K 1:9

895.00kr

Kudden broderas med 2 trådar yllegarn. Broderistygn är korsstygn. Broderisatsen innehåller räknelinne 10,5 tr/cm, svart linnetyg till baksidan, mönsterbeskrivning och mönsterblad. Storlek efter montering är 40 x 60 cm. Innerkudde ingår ej.

A1:1 Art collection / necessär

395.00kr

Art collection är broderikit som jag tar fram i en begränsad upplaga.

Varje kollektion produceras unikt när det gäller tyger och förslag på stygnkombinationer för varje necessär inom kollektionen. Obs! Bilden är bara ett exempel.

Broderisatsen innehåller
Handmålat linnetyg
Svart bomullsgarn
Fodertyg
Dragkedja 14 cm

Storlek
Färdigt mått: 14 x 15 cm

Kudde 1:1

795.00kr

Kudden broderas med 2 trådar yllegarn. Broderistygn är korsstygn. Broderisatsen innehåller räknelinne 10,5 tr/cm, svart linnetyg till baksidan, mönsterbeskrivning och mönsterblad. Storlek efter montering är 40 x 40 cm. Innerkudde ingår ej.

A1:3 Art Collection/ necklace bag

425.00kr

Art Collection är broderikit som jag tar fram i en begränsad upplaga. Varje kollektion produceras unikt när det gäller tyger och förslag på stygn och mönster inom varje kollektion.

Obs! Bilden är ett exempel.

Broderikitet innehåller
Handmålat tyg
Linnegarn i två färger
Fodertyg
Dragkedja
Band för upphängning.

Storlek
Färdigt mått: 12 x 16 cm