Specialerbjudande

Om du beställer någon av mina broderisatser går hälften av försäljning till Läkare utan gränser. Jag stöder den organisationen för dess insatser i olika delar av världen, bland annat på flera håll i Ukraina och jag har två medlemmar i min familj som arbeta i organisationen ute på fältet. Kampanjen gäller till 31. augusti 2022.

BRODERIKIT

Enligt min åsikt är både konst och hantverk mest värdefull när det kan avnjutas och delas med andra. Ännu mer, när någon kan vara en del av processen och skapa sig egna erfarenheter av att skapa. Så jag är väldigt glad att ha hittat ett sätt att dela med mig av min inspiration och mönsterskatt med dig.

I form av broderikit kan du skapa egna alster. De finns i form av kuddar, necessärer och väskor.

Varje broderikit innehåller:

  • tyg
  • garn
  • instruktioner
  • mönsterdiagram

I vissa modeller ingår även silkespapper och kalkerpapper för att lätt kunna översätta mönstret till tyget om det ej är tryckt direkt på tyget.
Till necessärerna och påsar igår även fodertyg och dragkedja eller dragsko till montering, beroende på produkt.

Många av dem är baserade på mitt signaturstygn korsstygn, men det finns många fler
tekniker att välja mellan. Och det finns till och med en Art Collection med begränsade utgåvor och unik garanti.

Dessa broderikit är för alla er som vill brodera och skapa med lite vägledning.
Klicka bara på registret till vänster för att välja din favoritkategori och mönster, så vidarebefordras du till webbutik för att slutföra försäljningen. Kanske är du också intresserad av ännu fler mönster eller läsning om broderi eller present till din vän? Allt detta kan du också hitta i webbutiken.

Rolig surfning och lycka till med din skattjakt.

P.S: Alla produkter kan också köpas som färdiga modeller. Är du intresserad, skicka ett mail så berättar jag mer om leveranstid och prisuppgift. Alla modeller som produceras som en färdig produkt är handbroderade.